Εταιρία

Αν κι εσύ, όπως κι εμείς, αναζητάς την έμπνευση στις πιο μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής, πολλές από τις οποίες ζεις από τότε που έμαθες ότι θα γίνεις μητέρα, καλώς έφτασες σ’ εμάς. Είμαστε η Σταυρούλα και η μητέρα της, Σάρρα, και μαζί δημιουργήσαμε το JellyKids, ένα eshop αφιερωμένο στη χειροποίητη βρεφική προίκα, με αρκετή δόση φαντασίας και πρωτοτυπίας.

Τα σχέδια και τα χρώματα των υφασμάτων στα ρούχα και τα λευκά είδη που θα βρεις εδώ είναι εμπνευσμένα από τις διαφορετικές στιγμές και ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και από όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τον παιδικό συναισθηματικό κόσμο (αυθορμητισμός, τρυφερότητα, γλυκύτητα, συγχωρητικότητα, ενέργεια, ένταση κλπ).

Who is Who

Η Σταυρούλα είναι απόφοιτος Διακοσμητικής, με ειδίκευση στο σχεδιασμό κουστουμιών. Λατρεύει τα μοτίβα, τα έντονα χρώματα και τα ταξίδια, και αντλεί έμπνευση από τη φύση και τη ζωή στην πόλη.

Είναι εκείνη που βρίσκεται πίσω από το μοναδικό σχεδιασμό των προϊόντων που θα συναντήσεις σε αυτό το shop.

Η Σάρρα αγάπησε το ράψιμο από όταν ήταν 5 ετών. Μαθαίνοντας την παραδοσιακή τέχνη της ραπτικής,  κατέληξε να τη διδάσκει και να διατηρεί το δικό της εργαστήριο εδώ και χρόνια στην Ναύπακτο - την έδρα του JellyKids. Το μεράκι και η μακρόχρονη εμπειρία της εγγυώνται άριστη ποιότητα στο ράψιμο όλων των χειροποίητων ειδών του shop. 

Όραμα

Όσο το μικρό σου πλάσμα μεγαλώνει και ανακαλύπτει τη ζωή που απλώνεται μπροστά του, τόσο οι ανάγκες του αλλάζουν. Και για εμάς αυτό είναι η απόλυτη έμπνευση και το κίνητρο να συνεχίζουμε να δημιουργούμε είδη που θα ‘ντύνουν’ το ταξίδι του παιδιού σου στον κόσμο, από το Α ως το Ω. Έτσι, με αφετηρία τη βρεφική προίκα, μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι η εξέλιξη στον ολικό σχεδιασμό του παιδικού και εφηβικού δωματίου.

Παράλληλα, ερευνούμε διαρκώς για να εξασφαλίζουμε υψηλής ποιότητας υφάσματα, φιλικά προς το βρεφικό και παιδικό δέρμα, και σταδιακά να βασίσουμε την πρόοδο της εταιρίας στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.